Kalvningstiden är kommen

Nu börjar de komma de första kalvarna för denna säsongen. Vi har många kalvar som får intressanta fäder, semintjurarna vi använt i år är, MVP, Crossfire, Packman och Waterloo, har även använt de Svenska semintjurarna Wandil och Kubik (Ingemans). Spännande att se hur kalvarna efter dessa fäder kommer se ut. De första kalvarna har redan kommit, de är efter MVP och Crossfire. Vi har såklart kvar vår stamtjur Endure av Stendala som kommer att stå som fader för merparten av kalvarna, men de kommer först senare. Vi brukar seminera ca 1 månad innan vi släpper till tjuren , vilket såklart gör att seminkalvarna kommer först på säsongen

Lägger in en bild på en av förra årets pigga kalvar, bilder på årets kalvar kommer lite senare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>