Grattis….

Grattis till Snogge Hereford o Charolais till köpet av 7254 UMA av Stendala. UMA är efter Endure av Stendala och en mycket lovande framtida avelstjur.

Vi tackar för köpet och önskar LYCKA TILL med Er framtida avelstjur

Glöm inte Herefords Avelsauktion via Boskapstorget den 25 november, där ni har chansen via ”Fritt val” köpa från Stendala Hereford! Vi har lagt in flera nya bilder på kvigkalvar!!!

2 Comments

 1. Min pappa Håkan husdjurskonsulent i Södermanland mellan 1954 till 1974. Hans stora intresse från 60-talet var nog Hereford. Jag tror er far som började med Hereford 1967 har träffat honom.
  Även jag tycker om dessa nälla vackra köttdjur.
  Med vänlig hälsning

  1. Hej
   Det är jag helt säker på, tror även jag träffat honom vid något tillfälle. Vad jag kommer ihåg var han en stor profil inom Hereford! Nog var det så att han var med och författade/startade de första nummer av vår tidning Herefordaktuellt? Tror till och med att jag har något sparat i gömmorna.
   mvh
   Mats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>