Elitauktion 2023

Missa inte Svenska Herefordföreningens Elitauktion 25 november 2023. Från Stendala Herefords kommer vi erbjuda ”Fritt val” bland alla kvigkalvarna från kalvningssäsongen  22/23.Det finns möjlighet att välja bland alla våra kalvar. Detta är en unik chans att kunna köpa från Stendala, som är en av Sveriges äldsta besättningar med kofamiljer som varit här i över 50 är på vår gård. Härstamningarna som finns på Stendala är unika för Sverige, vi har troligen varit den besättning under senare år som satsat hårdast på nytt materiel från Nordamerika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>