Prövningen

Ja för vår del har det varit en prövning med prövningen, och då pratar vi problemen med mycoplasma. Vår tjur fick problem och blev snabbt smittad av mycoplasma och repa sig inte riktigt under hela prövningsperioden. Troligen extra nedsatt eftersom vi ej har mycoplasma i vår besättning ( besättningen är provad och friförklarad). Vår kalv försökte att hänga med i det längsta men föll på målsnöret och kommer ej med på auktionen och kommer nu att slaktas, tråkigt tycker vi.

Vi har lagt till någon ny kalv och någon bild sedan senast!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>