Hereford Klubb Syds Sommarmöte

Nu har det snart gått en hel vecka sedan vi hade Hereford Klubb Syds Sommarmöte här hos oss och på Onslunda Hereford. Det vackra sommarvädret kom åter med sommarmötet och vi hade en härlig dag, lägger in en bild nedan där vi står i trädgården och pratar kring besättningen, på bilden är det undertecknad, Ingvar Svensson, Stefan Owesson och Roland Jansson som har ett ”djupgående” snack om Hereford aveln…..

Nu har vi tagit in och ifrån de flesta kalvarna och det börjar närma sig att köra vår prövningskalv till Gunnarp. Vi tänker försöka med 7247 URI av Stendala detta år, han är efter vår tjur Endure med 1192 Stendala Margareth som mamma och High Roller som morfar vi får se framåt vårkanten om vi valt rätt…. URI är nu avvand sedan 14 dagar tillbaks och äter nu ensilage och kan klara att dricka vatten själv från vattenkoppen, en bra början men många bitar skall falla på plats för att lyckas på prövningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>